ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το ηλεκτρικό… αποτύπωμα της Bentley Bentayga!

bentley-bentayga-wiring-harness (1)

Πόσο περίπλοκη μπορεί να είναι η αρχιτεκτονική ενός υπερπολυτελούς και σύγχρονου SUV με όλα τα συστήματα και τις τεχνολογίες αιχμής;

bentley-bentayga-wiring-harness (2)Κοιτώντας τις σχετικές εικόνες θα μπορούσες να παραλληλίσεις το δίκτυο επικοινωνίας της νέας Bentayga με το ανθρώπινο νευρικό σύστημα. Οι αισθητήρες λειτουργούν όπως τα νεύρα και οι ενεργοποιητές όπως οι μυς με όλες τις εντολές να περνούν από ηλεκτρονικές μονάδες όπως είναι ο εγκέφαλος. Στην Bentayga, όπως και σε κάθε σύγχρονο premium μοντέλο (και όχι μόνο), υπάρχουν δεκάδες μέτρα καλωδιώσεων, εκατοντάδες σένσορες, δεκάδες κάμερες και για την Bentley ένα ξεχωριστό δίκτυο 48V για υποστήριξη 90 επεξεργαστών και μονάδων. Αξιοσημείωτο είναι πως μόνο το ηλεκτρικό δίκτυο (καλωδιώσεις, μονάδες κ.α.) ζυγίζουν κοντά στα 50 κιλά!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!