NEA

Πως θα ήταν φορτηγά με τα σήματα της Audi;

AUDI-TRUCK-B (13)

Οι σχεδιαστές Artem Smirnov και Vladimir Panchenko τόλμησαν να δημιουργήσουν εικονικά τράκτορες με τους χαρακτηριστικούς τέσσερις κύκλους στην μάσκα…

AUDI-TRUCK-A-6Η virtual έμπνευση περιλαμβάνει δύο ηλεκτροκίνητους, αυτόνομους τράκτορες με τους ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στις πλήμνες των τροχών: τον Α με την πιο ρεαλιστική προσέγγιση και τον B που έχει ένα πιο concept στιλ. Ο Α είναι ένα τριαξονικός τράκτορας, με δύο μετακινούμενες αεροτομές στο εμπρός μέρος του και μια καμπίνα που κατεβαίνει ιδιαίτερα χαμηλά. Εξίσου χαρακτηριστικές και οι μεγάλες ζάντες σε συνδυασμός με τα φρένα της Brembo σε όλους τους άξονες, ενώ οι μπαταρίες όταν αδειάζουν μπορούν να αντικαθίστανται από άλλες φορτισμένες.

AUDI-TRUCK-B (17)Στον φουτουριστικό Β τα δύο μέλη του πληρώματος δεν έχουν οροφή πάνω από τα κεφάλια τους και κάθονται στο πάνω μέρος της καμπίνας, η οποία έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να τους προστατεύει από τον αέρα. Για αυτό το λόγο φορούν κράνη αλά Φόρμουλα 1, τα οποία διαθέτουν και γραμμές τροφοδοσίας. Στο πίσω μέρος της καμπίνας υπάρχουν διάφορες κεραίες και θέσεις για μικροαντικείμενα, καθώς και θέσεις για έναν κουβά και ένα φτυάρι, ενώ στα χαρακτηριστικά του τράκτορα Β συγκαταλέγονται και τα λάστιχα με τα μεγάλα τακούνια, καθώς και οι ιμάντες που ασφαλίζουν τη συστοιχία των μπαταριών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!