NEA

Τo BMW i3 σε καθήκοντα περιπολικού!

bmw i3 police (2)

Η αστυνομία της Αυστρίας ενσωμάτωσε στον στόλο της ένα ηλεκτροκίνητο i3 για… καθαρή αστυνόμευση και περιπολίες!

bmw i3 police (3)Όπως φαίνεται το BMW i3 γίνεται όλο και δημοφιλέστερο για την καταδίωξη κακοποιών στοιχείων αφού μετά την αστυνομία της Βρετανία, της Γερμανία, της Ιταλία, μέχρι και του μακρινού Λος Άντζελες, το βλέπουμε να εντάσσεται και στο δυναμικό της αστυνομίας της Αυστρίας. Μάλιστα, η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει ενισχυθεί με 100 i3, ενώ στην Ιταλία θα πρέπει να υπολογίζουν σε ένα λιγότερο μετά την φωτιά που έπιασε (δείτε το παρακάτω βίντεο).

bmw i3 police (1)Από την μία, η περιπολία με ένα όχημα μηδενικών ρύπων στο κέντρο της πόλης έχει μία βάση. Αλλά με μία αυτονομία που ίσα που ξεπερνά τα 130 χιλιόμετρα ποια θα είναι η κάλυψη; Αφήστε που μετά χρειάζεται και κάποια ώρα την φόρτιση… Αλλά το πιο αστείο από όλα είναι όταν στην διάρκεια της καταδίωξης ξεμένεις από ρεύμα. Τότε τι θα κάνει το όργανο; Θα συνεχίσει ή θα γυρίσει για να φορτίσει; :-)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!