NEA

Porsche 908-04 με άρωμα από Le Mans του ‘70

Porsche-908-04-Concept (14)

Για όσους θεωρούν πως τα σύγχρονα αγωνιστικά που μετέχουν στην κορυφαία κατηγορία LMP1 του Le Mans είναι ξενέρωτα ας ρίξουν μια ματιά σε αυτή την εικονική Porsche…

Εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά της δεκαετίας του ’60 και ’70 μια ομάδα σχεδιαστών από την Σαγκάη με επικεφαλή το Γάλλο Alan Derosier εξέλιξε ένα virtual πρωτότυπο που ονομάζεται 908-04 και αποτελεί τη σύγχρονη έκφραση της 908, του θρυλικού αγωνιστικού του 1969 με τις περίεργες αναλογίες του αμαξώματος.

Η σύγχρονη 908-04 συνδυάζει στοιχεία όπως το κάλυμμα της καμπίνας που θυμίζει μαχητικό τζετ, τα τονισμένα φτερά και τα μεγάλα ανοίγματα εξαερισμού από τα σύγχρονα αγωνιστικά του Le Mans. Επιρροές υπάρχουν τόσο από την 918 Spyder όσο και από το πρωτότυπο Mission-E, ενώ το κλασικό πρότυπο παραπέμπει η επιμηκυμένη ουρά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!