ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια Lamborghini να τραβάει… κατσίκες! [vid]

Εντάξει, μπορεί να είμαστε ανοικτοί σε νέες εμπειρίες, το να τραβάς όμως ένα τρέιλερ με κατσίκες, χρησιμοποιώντας μια Murcielago, αγγίζει τα όρια της φαντασίας…

lamborghini-goatΕάν το έκανε κανείς για να τρολλάρει τους περαστικούς, θα το δεχόμασταν. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο video δεν δείχνει τόσο στημένο. Εκεί στην Αυστραλία φαίνεται πως έχουν ιδιαίτερη άποψη περί «εργαλείων», αφού το να χρησιμοποιείς μία Lamborghini Murcielago για να μεταφέρεις τις κατσίκες σου σε τρέιλερ, σίγουρα θέλει αρκετή τρέλα ή εναλλακτικά, απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς τις δημιουργίες της Sant’Agata Bolognese.

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη κυρία που οδηγεί δεν δείχνει να προβληματίζεται με την ενέργειά της. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, αφού και μόνο το να τοποθετήσεις κοτσαδόρο ανάμεσα από τις εξατμίσεις του θηρίου, λέει πολλά για την αντιληπτική της ικανότητα. Το κάνει πιθανά γιατί μπορεί… Οι κατσίκες, πάντως, επιλέγουν να παραμένουν ξαπλωμένες στην καρότσα. Έξυπνη κίνηση, αφού πέρα από το θόρυβο του κινητήρα αποφεύγουν –σε ένα βαθμό- και τυχόν επιταχύνσεις που θα τις κολλούσαν πίσω, στα κάγκελα!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!