NEA

Ένα Audi με πυρηνική ενέργεια και γεμάτο ρεζερβουάρ για πολλά χρόνια!

AUDI Mesarthim F-Tron concept (1)

To Audi Mesarthim F-Tron Quattro πιστώνεται στον Ρώσο σχεδιαστή Grigory Gorin και βασίζεται στην πιο καθαρή αλλά και πιο επικίνδυνη μορφή ενέργειας στον πλανήτη!

AUDI Mesarthim F-Tron concept (10)Γιατί να κινούνται μόνο τα υποβρύχια και τα πολεμικά πλοία με πυρηνική ενέργεια; Γιατί τα αυτοκίνητα να κινούνται έμμεσα από την καύση υδρογονανθράκων (βενζίνη, ντίζελ) ή την ροή ηλεκτρονίων (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι από την ενέργεια των σχάσιμων υλικών (πυρηνική ενέργεια); Η οποία θα καταλήγει να κινεί τους ηλεκτροκινητήρες ως ένα απλό ηλεκτρικό αυτοκίνητο και με γεμάτο το «ρεζερβουάρ» για πολλά χρόνια, ίσως και για δεκαετίες;

AUDI Mesarthim F-Tron concept (11)Όπως φαίνεται στην διπλανή φωτογραφία στο μέσο του αυτοκινήτου υπάρχει ένας μικρός αντιδραστήρας, μπεκ πλάσματος, πηγές υψηλής τάσης για τους πυκνωτές και το σύστημα ψύξης, και ένα σωρό άλλες συσκευές (αεριοστρόβιλοι, μετατροπείς υδρογόνου, ρεζερβουάρ υγρών) που προφανώς ο ποιητής της κοτσάρισε για να εντυπωσιάσει.

AUDI Mesarthim F-Tron concept (9)Το διθέσιο σασί Solid Cage είναι κατασκευασμένο από πανάλαφρα υλικά, ενώ το MHDS (Magnetic hydro-dynamic System) έχει την δυνατότητα να κατανέμει ανάλογα με την ταχύτητα και το στιλ οδήγησης το βάρος του αυτοκινήτου και μπορεί να συνδυαστεί με μαγνητική επιφάνεια οδοστρώματος για μέγιστο downforce. Ότι πρέπει για ένα φανταστικό τουτού που πρωταγωνιστούσε σε μία sci-fi ταινία.

AUDI Mesarthim F-Tron concept (5)Φυσικά υπάρχει και αυτόνομη οδήγηση με απομακρυσμένο έλεγχο… από το σπίτι! Αξιοσημείωτο είναι πως Mesarthim είναι το όνομα ενός αστεριού από το σύμπλεγμα του Κριού και όπως καταλαβαίνετε η υλοποίηση του πρωτότυπου Audi έχει τόσες πιθανότητες όσες να πατήσει ανθρώπινο πόδι στο μακρινό άστρο :-)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!