NEA

Valene Black Mamba, ένα ηλεκτρικό τρίκυκλο από την Μάλτα!

VALENE-BLACK-MAMBA (1)

Το εν λόγω τρίκυκλο το κατασκευάζει η εταιρεία Silex Power με έδρα τη Μάλτα έναντι 35.000 ευρώ, ενώ οι 50 πρώτοι που θα το παραγγείλουν θα πάρουν δώρο ένα ηχοσύστημα αξίας 3.000 ευρώ.

VALENE-BLACK-MAMBA (2)Το Valene Black Mamba έχει δικτυωτό πλαίσιο με στοιχεία από ατσάλι και αλουμίνιο, μήκος 3,71 μέτρων και ύψος μόλις 1,10 μέτρων, οι θέσεις οδηγού συνοδηγού είναι η μια δίπλα στην άλλη, δεν υπάρχει οροφή, ενώ η περίοδος εξέλιξής του ήταν περίπου 6 χρόνια. Θα έλεγε κανείς πως το Black Mamba είναι «όνομα και πράμα», μιας και η βασική του έκδοση αποδίδει 107 άλογα με 0-100 σε μόλις 4,7 δλ.!

Υπάρχει και μια ισχυρότερη με 810 άλογα για την οποία οι επιδόσεις δεν ανακοινώνονται. Σε κάθε περίπτωση τα άλογα περνούν στο δρόμο μέσω του πίσω τροχού (που στηρίζεται σε μονό μπράτσο!). Όλοι οι κινητήρες είναι ηλεκτρικοί, υπάρχουν διαθέσιμα και 3 πακέρα μπαταριών, με 15, 30 και 50 kWh, που εξασφαλίζουν αυτονομία 180, 310 και 500 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Ο χρόνος φόρτισης διαρκεί από 15 έως και 60 λεπτά, ενώ η εταιρεία υπόσχεται πως με έναν ταχυφορτιστή ο χρόνος αυτός μειώνεται στα 5 λεπτά. Να τους πιστέψουμε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!