NEA

Πακέτο με την Bugatti Chiron και η VGT!

BUGATTI-PEBBLE-BEACH (1)

Ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας δεν αγόρασε μόνο την Bugatti Chiron των 2,5 εκ. δολαρίων, αλλά πήρε πακέτο και την πρωτότυπο Vision Gran Turismo!

BUGATTI-PEBBLE-BEACH (2)Εννοείται πως για τον Badr bin Saud με… περιουσιολόγιο στα περίπου 21 δισεκατομμύρια δολάρια το πακετάκι της Bugatti που έκλεισε συνολικά στα 5 εκ. δολάρια δεν είναι κάτι το σπουδαίο. Πάντως, το δύσκολο ήταν να πείσει τους Γάλλους να αγοράσει και την πρωτότυπη Vision Gran Turismo, που στην ουσία ήταν ο προπομπός της Chiron.

BUGATTI-PEBBLE-BEACH (3)Επίσημα η γαλλική μάρκα κορυφής του ομίλου Volkswagen δεν ανακοινώνει στοιχεία για τη Vision Gran Turismo, πέρα από το ότι και αυτή κινείται από τον W16 των 8.000 κυβικών και των 4 turbo. Στην πράξη πάντως η ιπποδύναμή της δεν πρέπει να απέχει και πολύ από τα 1.500 άλογα της Chiron. Πάντως, ο Σαουδάραβας δεν έχει ολοκληρώσει τις αγορές του με τις φήμες να λένε πως βρεθεί στο Pebble Beach στην Καλιφόρνια για να δει από κοντά τα νέα του αποκτήματα, αλλά και για κάνει νέο «χτύπημα» . Φτώχεια καταραμένη!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!