NEA

Πόσα άλογα θα έχει το Audi RS1;

Audi-RS1-1[4]

Τον ερχόμενο Μάρτιο και στο σαλόνι της Γενεύης αναμένεται εκτός απροόπτου να παρουσιασθεί το top Audi A1 που θα αποδίδει 300+ άλογα!

Audi-S1_Sportback-2015-1600-0eΑυτή την περίοδο το ενδιαφέρον στο Audi A1 μπορεί να αφορά στην έκδοση των 1.000 κ.εκ. αλλά στον αντίποδα υπάρχει κα για λόγους γοήτρου η top εκδοχή RS1 που φυσικά θα διαφοροποιείται και οπτικά, ενώ θα κινείται από τον τετρακύλινδρο των 2.000 κ.εκ. (από το S3 και το Golf R). H ισχύς εκτιμάτε πως θα ξεπερνά στα 300 άλογα, την μετάδοση θα αναλαμβάνει μηχανικό κιβώτιο, ενώ θα υπάρχει τετρακίνηση quattro με ηλεκτροϋδραυλικό συμπλέκτη.

Audi-S1_Sportback-2015-1600-2eΈτσι, το μικρότερο Audi θα αποκτήσει ένα πιο ισχυρό προφίλ αφού το RS1 θα τοποθετείται πάνω από το S1 των 231 ίππων, ενώ υπάρχει περίπτωση να αποσπά πωλήσεις και από το μεγαλύτερο RS3. Έτσι και αλλιώς, τα χρήματα στον ίδιο κουμπαρά θα πέσουν…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!