NEA

Η επιστροφή του Valentino Balboni προκαλεί θόρυβο!

titanium-exhaust-by-valentino-balboni-for-lamborghini-aventador-sv

Ο θρυλικός δοκιμαστής της Lamborghini προκαλεί στην κυριολεξία θόρυβο, αφού ανακοίνωσε πως θα προσφέρει ως tuning σπέσιαλ εξατμίσεις!

titanium-exhaust-by-valentino-balboni-for-lamborghini-aventador-sv (2)Αυτή την φορά ο Balboni επιστρέφει στο προσκήνιο και μπαίνει στο χώρο των βελτιώσεων προσφέροντας καταρχήν εξατμίσεις, με τα αρχικά του φαρδιά πλατιά (VB είναι και η επωνυμία της μάρκας του). Η πρώτη προορίζεται για την Aventador LP-750 SV, είναι από τιτάνιο, ζυγίζει μόλις 6,3 κιλά και για την κατασκευή της χρειάστηκαν 350 εργατώρες. Σύμφωνα με τον Valentino Balboni «ο ήχος της είναι ο καλύτερος που έχει ακουστεί ποτέ».

titanium-exhaust-by-valentino-balboni-for-lamborghini-aventador-sv (1)Υπενθυμίζεται πως ο Valentino Balboni (που «επισκίαζε» τον Bob Wallace) είναι θρυλική μορφή για την Lamborghini, μιας και από τη θέση του αρχιδοκιμαστή συμμετείχε -για περισσότερα από 40 χρόνια και έως το 2009- στην εξέλιξη όλων των μοντέλων της μάρκας. Μάλιστα για να τον τιμήσει η Lamborghini είχε δώσει το όνομά του στην πιο σπέσιαλ Gallardo, την πισωκίνητη LP550-2 Valentino Balboni.

LAMBORGHINI-Gallardo-LP-550-2-Valentino-Balboni-4083_5

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!