NEA

Τα πρώτα teaser στοιχεία για το νέο Hyundai i30 [vid]

Στις 7 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματισθεί η πλήρης διαδικτυακή παρουσίαση της νέας γενιάς i30, με το επίσημο ντεμπούτο στο κοινό να είναι για αρχές Οκτωβρίου, στο σαλόνι του Παρισιού…

HYUNDAI-I30-2017-TEASER (1)Από τις πρώτες εικόνες μπορεί και να μην ξεχωρίζουν και πολλά πράγματα, αλλά αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι πως η σχεδίαση θα είναι πιο εμφατική, με την καινούργια μάσκα να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Πιο χαρακτηριστική θα είναι και η εικόνα του πίσω μέρους, ενώ μεγαλύτεροι αναμένονται οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές ελέω αυξημένου μεταξονίου. Το εσωτερικό θα προσανατολίζεται στο στυλ του νέου Elantra και θα χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη οθόνη αφής που φουλ σύνολο συνδεσιμότητας με smartphone.

HYUNDAI-I30-2017-TEASER (2)Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης θα εκτείνεται από τους 100 ίππους του ατμοσφαιρικού τετρακύλινδρου των 1.400 κυβικών μέχρι τους 186 του turbo των 1.600 κ.εκ. Για τους diesel θα υπάρχουν δύο εκδόσεις απόδοσης του συνόλου των 1,6 λίτρων. Η κορυφαία έκδοση θα είναι η Ν, με απόδοση 250 ίππων από 2.000 κ.εκ., για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!