ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Domino παρουσιάζει το πρώτο αυτόνομο σύστημα παράδοσης πίτσας! [vid]

Τα delivery-boys ίσως θα πρέπει να ανησυχούν στο μέλλον αφού το επάγγελμα τους θα μπορούσε να απειληθεί από το ρομποτάκι ονόματι DRU!

Domino Autonomous Pizza Delivery Vehicle  (1)Το DRU (Domino’s Robotic Unit) είναι μία ιδέα της μεγάλης αλυσίδας πίτσας Domino για το πώς θα μπορούσαν να είναι οι παραδόσεις π.χ. το 2025. Το DRU είναι ηλεκτροκίνητο και διαθέτει ένα σωρό αισθητήρες για να αναγνωρίζει τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και χάρτες ακριβείας για να κινείται στον «αυτόματο». Μάλιστα, το DRU είναι αρκετά έξυπνο για να κόβει δρόμο από τα πεζοδρόμια ή τις αυλές!

Domino Autonomous Pizza Delivery Vehicle  (2)Στην εξέλιξη του έχει συμμετάσχει η αυστραλιανή εταιρία Marathon που κατασκευάζει αμυντικό και στρατιωτικό εξοπλισμό. Και αν νομίζετε πως το DRU είναι απλά μέρος του μάρκετινγκ, να πούμε πως η Domino της Νέας Ζηλανδίας σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές σκοπεύει να ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα παράδοσης

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!