NEA

H McLaren 570GT MSO Concept στο Pebble Beach

MCLAREN-570GT-MSO-CONCEPT (1)

H βρετανική φίρμα παρουσίασε ένα concept το οποίο δειγματίζει διάφορα καλούδια, δίχως να υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη…

MCLAREN-570GT-MSO-CONCEPT (9)Η 570 GT MSO Concept που εμφανίστηκε στο Pebble Beach έχει αμάξωμα λευκό με γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες για χάρη της αντίθεσης, ενώ η ειδική ηλιοροφή μπορεί να μεταβάλλει το χρώμα της σε 5 επίπεδα (ηλεκτρο-χρωματικά) με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, η εξάτμιση είναι από τιτάνιο και κολακεύει τόσο το ηχόχρωμα… όσο και το βάρος (μιας και είναι 30% πιο ελαφριά), ενώ οι επιφάνειες απαγωγής θερμότητάς της είναι χρυσαφιές.

Το εσωτερικό της σπέσιαλ 570GT ξεχωρίζει από τις ειδικές δερμάτινες επενδύσεις και τις λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, ενώ υπάρχει και ένα ηχοσύστημα της Bowers and Wilkins, ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, με συνολικά 12 ηχεία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!