NEA

McLaren MSO HS για 25 τυχερούς

McLaren-MSO-HS (3)

Αν πιστεύετε πως η βρετανική φίρμα το έχει παρακάνει παρουσιάζοντας τις ειδικές εκδόσεις την μία πίσω από την άλλη, δεν θα έχετε καθόλου άδικο…

Από την στιγμή, όμως, που η McLaren έχει βρει τον τρόπο να «ξεπουλά» συνεχίζει να βρίσκει πελάτες μέσα από σπέσιαλ εκδοχές με συλλεκτικό χαρακτήρα και την υπογραφή της MSO (McLaren Special Operations). Όπως είναι για παράδειγμα η πιο hardcore εκδοχή της 675LT (θα υπάρξουν 500 κουπέ + 500 spider), η HS (από το High Speed) που θα κάνει ντεμπούτο στο Παρίσι και θα κατασκευαστεί συνολικά σε μόλις 25 αυτοκίνητα.

Η αύξηση του twin-turbo V8 3.8 στα 690 άλογα (από τα 675) μπορεί να μην ακούγεται σπουδαία, αλλά η McLaren στέκεται ιδιαίτερα στην αεροδυναμική και ειδικά στο παραγόμενο κάθετο φορτίο που φτάνει τα 220 κιλά στα 240 χλμ./ώρα. Εννοείται πως το σασί φέρει και μερικές άλλες βελτιώσεις, όπως και στο εσωτερικό. Βλέπετε κάπως θα πρέπει να δικαιολογηθεί και η ύπαρξη της MSO HS προς τους 25 τυχερούς που θα την αποκτήσουν καταβάλλοντας σίγουρα πάνω από τις περίπου 300.000 ευρώ που κοστίζει η απλή 675LT.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!