NEA

Με αγωνιστικά χρώματα η BMW 2002 Hommage

BMW 2002 Hommage Racing Livery Pebble Beach (1)

Συνεχίζοντας τον εορτασμό των 100 ετών της μάρκας, στο Pebble Beach παρουσιάστηκε στα χρώματα του πολέμου η σύγχρονη εκδοχή της 2002 Turbo!

BMW 2002 Hommage Racing Livery Pebble Beach (2)Η BMW 2002 Hommage είχε παρουσιαστεί τον Μάιο στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este αποδίδοντας φόρο τιμής στην 2002 turbo του 1973, το πρώτο υπερτροφοδοτούμενο μοντέλο μαζικής παραγωγής. Τώρα, το εντυπωσιακό concept κλέβει την παράσταση και στην Καλιφόρνια, βαμμένου στα αγωνιστικά χρώματα Jaegermeister, όταν οι 2002 έτρεχαν την δεκαετία του 1970.

Το look συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, όπως για παράδειγμα οι 20άρες ζάντες, που εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερη και χαρακτηριστική εικόνα. Από εκεί και πέρα μπορείτε να δείτε στα πλάγια τα χαρακτηριστικά «Turbomeister», ενώ στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αμαξώματος περιλαμβάνονται τα πολύ φαρδιά φτερά, που παραπέμπουν στις πάλαι ποτέ προεκτάσεις για την αγωνιστική ομολογκασιόν.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!