ΑΓΩΝΕΣ

Όταν το Audi R18 συνάντησε το Eurofighter Typhoon

AUDI_R18_TYPHOON

Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στέκεται απέναντι σε ένα μαχητικό αεροσκάφος. Και πάλι όμως, το θέαμα δεν παύει να είναι εντυπωσιακό!

r18-typhoon_3Την συνάντηση αυτή επεδίωξε η ίδια η Audi, με αφορμή ένα άρθρο στο τελευταίο τεύχος του τεχνολογικού περιοδικού της, Encounter. Πήρε λοιπόν το R18 E-Tron Quattro, το θηριώδες αγωνιστικό της του Le Mans και κατέβηκε από το Ingolstadt, την έδρα της εταιρίας, στο Hallgermoos, δίπλα από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Εκεί συνάντησε το κορυφαίο ευρωπαϊκό μαχητικό, το οποίο δυστυχώς δεν κόντραρε σε κάποιο άτυπο dragster στον αεροδιάδρομο, στάθηκε όμως δίπλα του για μερικές άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες.

AUDI_R18_TYPHOON_2Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρίας δεν κατέβασαν απλά το αυτοκίνητο για τη φωτογράφηση αλλά και έναν από τους κορυφαίους οδηγούς της ομάδας της Audi, τον τρεις φορές νικητή του Le Mans, Andre Lotterer. Αντίστοιχα, από την πλευρά της κοινοπραξίας του Eurofighter, οικοδεσπότης στάθηκε ο Geri Krahenbuhl, αρχιδοκιμαστής πιλότος του αεροσκάφους. Οι δύο κορυφαίοι πιλότοι, έκαστος στο είδος τους, συζήτησαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν εμπειρίες και έριξαν μια ματιά ο ένας στο κόκπιτ του άλλου. Αφήνοντας όλους εμάς να ονειρευόμαστε και μόνο τη δική τους καθημερινότητα…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!