NEA

Πως θα είναι το νέο Volvo S60;

volvo-s60-2018-rendering-2

Σε κάτι λιγότερο από δύο χρόνια τα Audi A4, BMW 3 και Mercedes-Benz C-Class θα πρέπει να υπολογίζουν στο νέο S60 που θα έχει αναβαθμισμένο και πιο premium προσανατολισμό…

volvo-s60-2018-rendering-1Με πυξίδα το XC90 και το νέο S90 το σχεδιαστικό τμήμα της Volvo αναμένεται να υιοθετήσει παρόμοια γραμμή και για τη νέα γενιά S60. Εδώ το στούντιο RM CarDesign μας δίνει μία αρκετά πετυχημένη προσέγγιση, ενώ την ίδια άποψη έχει και ο μετρ Theophilus Chin αλλά με μία ακόμη καλύτερη εκδοχή για το πίσω μέρος. Έτσι, με όπλο του την χαρακτηριστική σουηδική άποψη και με το high-tech εσωτερικό που θα έχει αρκετά στοιχεία από το S90, η Volvo θα θελήσει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Πέρα από τις top δίλιτρες εκδόσεις, ερωτηματικό είναι αν στην βάση θα δούμε το νέο τρικύλινδρο turbo στα 1.500 κ.εκ. (ή τον τωρινό τετρακύλινδρο), όπως επίσης και αν θα υπάρξει «μικρός» ντίζελ κινητήρας. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιη μία ηλεκτροϋβριδική έκδοση, με μία αμιγώς ηλεκτρική να έχει λιγότερες πιθανότητες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!