NEA

Ανανέωση για το Hyundai i10

HYUNDAI-I10-2017 (1)

Με την γκάμα των κινητήρων να παραμένει απαράλλαχτη, οι αλλαγές εντοπίζονται στο αισθητικό τομέα και στον πλουσιότερο εξοπλισμό…

Το «νέο» Hyundai i10, που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι και θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα στις αγορές, ξεχωρίζει από την επανασχεδιασμένη μάσκα με τα νέα στρόγγυλα φώτα ημέρας, της οποίας η σχεδιαστική γραμμή «Cascading» θα περάσει και στα άλλα μοντέλα της μάρκας. Νέος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας μαζί με τα φωτιστικά σώματα, ενώ υπάρχουν και αλλαγές στα σημεία ώστε το i10 να δείχνει πιο φρέσκο.

Η ειδοποιός διαφορά στο εσωτερικό έχει να κάνει με τη νέα οθόνη αφής 7’’ που συνδυάζεται με το νέο σύστημα infotainment με πλήρη υποστήριξη διασύνδεσης smartphone (Apple CarPlay και Android Auto). Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός με νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας, όπως αυτά της προειδοποίησης σύγκρουσης (FCWS) και διατήρησης λωρίδας (LDWS) που προειδοποιούν ακουστικά αλλά και οπτικά των οδηγών.

ένα από τα σημαντικά ατού του μικρότερου των Hyundai εξακολουθεί να είναι το μεγάλο για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά και της αμέσως μεγαλύτερης, πορτμπαγκάζ των 252 λίτρων. Από εκεί και πέρα, η γκάμα των κινητήρων συνεχίζει ως είχε, με τον 3-κύλινδρο 1.000άρη και τον τετρακύλινδρο στα 1.200 κ.εκ., ενώ υπάρχει βελτιωμένη ρύθμιση της ανάρτησης για μεγαλύτερη άνεση, καθώς και νέα χαρτογράφηση του τιμονιού για καλύτερη ακρίβεια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!