NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται και Fiat 124 Coupe από του χρόνου;

fiat2

Η φήμη κυκλοφόρησε αρχικά ως σκέψη, πριν από κάποιους μήνες, σιγά σιγά όμως πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τη Fiat να ετοιμάζει το κλειστό 124…

Τελευταίο είναι το Βρετανικό περιοδικό Autocar, που δημοσίευσε ένα σχετικό άρθρο, υποστηρίζοντας ότι η κλειστή, Coupe εκδοχή του 124 προγραμματίζεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στην επόμενη χρονιά. Θεωρεί μάλιστα ότι στόχος της Fiat είναι να προσφέρει κάτι ανώτερο από το αδελφό, Mazda MX-5.

Ομολογουμένως, μία κλειστή έκδοση μπορεί να περιορίσει το συνολικό βάρος και να προσφέρει μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία, γεγονός που επηρεάζει τόσο τη συμπεριφορά, όσο και την παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Για τον κινητήρα πάλι, πιο πιθανή επιλογή φαίνεται το μοτέρ της Abarth με τους 178 ίππους, αν και αρκετοί θα καλόβλεπαν κάτι πιο μικρό, όπως τον 1.4 των 138 ίππων, που φιλοξενεί κάτω από το καπό της και η ανοικτή έκδοση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!