ΑΓΩΝΕΣ

Στο πρωτάθλημα της ηλεκτρικής Formula E συμμετέχει η Audi!

AUDI-FORMULA-E

Η συμμετοχή της Audi στη Formula E θα είναι άμεση, καθώς τα σήματά της πάνω στο ηλεκτρικό μονοθέσιο ABT Schaeffler FE02 βρίσκονται ήδη σε περίοπτη θέση…

Από τη σαιζόν 2017- 18 η Audi θα είναι παρούσα στη Formula E με εργοστασιακή ομάδα, αναβαθμίζοντας τη συμμετοχή που ήδη έχει σε συνεργασία με την ομάδα Abt- Schaeffler. Για τη σαιζόν 2016- 17 που θα ξεκινήσει σε λίγο και θα είναι ουσιαστικά μεταβατική, η γερμανική εταιρεία θα αυξήσει τόσο την οικονομική της βοήθεια προς την ιδιωτική ομάδα όσο και την τεχνολογική, ενώ όταν γίνει φουλ εργοστασιακή θα μπορεί και να εκμεταλλευθεί και τις δομές της Audi Sport.

Ο βασικός λόγος που η Audi μπαίνει στην Formula E είναι πως τα μελλοντικά πλάνα του ομίλου Volkswagen περιλαμβάνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και η απόφαση αυτή επηρεάζει όλες τις δραστηριότητες των εταιρειών του ομίλου, ακόμα και τις αγωνιστικές. Ο επικεφαλής της εξέλιξης στην Audi, Stefan Kirsch, είπε χαρακτηριστικά πως «με βάση την ηλεκτροκίνηση πρέπει να διαφοροποιήσουμε και την εμπλοκή μας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!