ΑΓΩΝΕΣ

Πωλείται η Formula 1 στην Liberty Media;

ferrari vs mercedes f1 2015 (1)

Στις 6 Σεπτεμβρίου η εταιρία Liberty Media θα μεταβιβάσει την πρώτη δόση των συνολικά 8,5 δισ. ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων της F1, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό auto motor und sport!

BERNIE-ECCLESTONE-1Αυτή την φορά φαίνεται πως τα πράγματα είναι κάτι περισσότερο από φήμες και αν όλα ισχύσουν η πώληση θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην επικείμενη θα αλλάξει χέρια ένα μικρό μόνο ποσοστό των μετοχών, ενώ οι υπόλοιπες θα μεταβιβαστούν μέσα στους επόμενους 6 με 8 μήνες. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο νέος ρόλος του Ecclestone, ενώ ήδη ακούγονται κάποια ονόματα (όπως του Alejandro Agag, του επικεφαλής της Formula E).

Εδώ να πούμε πως ο βασικός μέτοχος είναι η CVC Capitals που κατέχει το 35,1% και η Waddell & Reed με 20,9%. Ξέχωρα από άλλα μικρότερα μερίσματα, ο Bernie Ecclestone ως φυσικό πρόσωπο με 5,3% και το Bambino Trust -που ανήκει σε αυτόν- με 8,5%. Για να δούμε τι τελικά θα γίνει…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!