ΑΓΩΝΕΣ

O Massa αποχωρεί από την F1 – Διάλλειμα το 2017 για τον Button

MASSA-POLE-POSITION

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το GP στην Μόντσα ο Button ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του με την McLaren και ο Massa την τελευταία του σεζόν στην F1!

MASSA-RAFAELA-BASSI-1O Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την F1 συμπληρώνοντας 250 παρουσίες σε αγώνες. Ωστόσο, ο Massa άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως στην καριέρα του ήταν για χρόνια στη σκιά του Schumacher στη Ferrari, το 2008 έχασε το πρωτάθλημα από το Hamilton για ένα μόλις βαθμό και το 2009 τραυματίστηκε σοβαρά στο Ουγγρικό Grand Prix μένοντας για μέρες σε κώμα.

Jenson Button.Από την άλλη, ο Jenson Button ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του με την McLaren Honda για 2 χρόνια, ενώ πρόσθεσε πως την επόμενη σαιζόν θα κάνει ένα… διάλειμμα. Όπως διευκρίνησε ο ίδιος την επόμενη σαιζόν δεν θα μετέχει σε GP, καθώς θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του -αν μη τι άλλο έχει πολύ ωραίο γούστο στις γυναίκες- και να ασχοληθεί με δραστηριότητες που τον ενδιαφέρον, όπως π.χ. το τρίαθλο.

Fernando Alonso and Jenson Button.Τη θέση του στο κόκπιτ της McLaren Honda θα πάρει ο Βέλγος Stoffel Vandoorne, που θεωρείται σούπερ ταλέντο, ανάλογο του Verstappen. Ο Button θα είναι stand by σε περίπτωση που κάτι συμβεί με τους 2 βασικούς οδηγούς, παράλληλα θα έχει και το ρόλο του πρεσβευτή της μάρκας, ενώ αν η ομάδα θέλει το 2018 μπορεί να βρίσκεται και πάλι κανονικά στο τιμόνι του μονοθεσίου της.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!