NEA

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Land Rover Discovery

LAND-ROVER-DISCOVERY-2017 (2)

Στο Παρίσι θα κάνει ντεμπούτο το νέο 7-θέσιο Discovery που θα διατηρεί την γνωστή σχεδιαστική φιλοσοφία, αλλά με νέας γενιάς κινητήρες…

LAND-ROVER-DISCOVERY-2017 (1)Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους δίλιτρους ντίζελ Ingenium που κινούν και τις Jaguar, καθώς και τον εξακύλινδρο TDV6. Μεταξύ των τεχνολογικών του high light θα περιλαμβάνεται και το διάφανο καπό του πρωτότυπου Discovery Vision, ενώ το αυτόματο κιβώτιο θα είναι 8 σχέσεων.

Αισθητικά το νέο Discovery θα συνάδει με τη νέα οικογενειακή γραμμή της μάρκας αλλά και τη μακροχρόνια παράδοσή της, ενώ το χαρακτηριστικό σκαλοπάτι στην οροφή θα διατηρηθεί. Το νέο μεγάλο Land Rover θα βασίζεται στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο PLA (Premium Lightweight Architecture) που χρησιμοποιείται ήδη στα Range Rover και Range Rover Sport.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!