NEA

To Lada XCode παραγωγής θα κοστίζει κάτω από 15.000 ευρώ

LADA-XCODE-CONCEPT (19)

Πριν από μερικές μέρες η Lada παρουσίασε στην Μόσχα το πρωτότυπο SUV με την ονομασία XCode, πάνω στο οποίο θα βασιστεί το SUV παραγωγής…

Το XCode που θα περάσει στην παραγωγή (σε 1-2 χρόνια) δεν δείχνει να απέχει και πολύ από την κανονική παραγωγή, ενώ σχεδιαστικά ακολουθεί την πιο πρόσφατη αισθητική των μοντέλων της μάρκας με τη χαρακτηριστική διαμόρφωση των φτερών. Επίσης, υπάρχουν και όλα εκείνα τα στοιχεία που θεωρούνται εκ των ουκ άνευ σε ένα σύγχρονο SUV που σέβεται τον εαυτό του, όπως οι ποδιές και τα σχετικά προστατευτικά. Όπως φαίνεται το εσωτερικό του Lada XCode θα έχει και μια οθόνη, καθώς και δυνατότητες διασύνδεσης smartphones.

Η βάση είναι το πλαίσιο του Dacia Duster (μιας και η Lada ανήκει στον όμιλο Avtovaz, o οποίος ανήκει στον όμιλο Renault-Nissan), ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθούν και οι κινητήρες του τελευταίου, ο 1.2Τ βενζίνης που θα αποδίδει 125 ίππους και ο 1.5 diesel της Renault. Παράλληλα θα υπάρχει και μια πιο φτηνή εισαγωγική έκδοση με έναν ατμοσφαιρικό 1.600 που θα αποδίδει 78 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!