NEA

To Karma Revero επιστρέφει!

Για την ακρίβεια αυτή που αναγεννάτε μέσα από τις στάχτες της είναι η Fisker που ως Karma παρουσίασε το Revero των 130.000 δολαρίων!

Karma Revero 2017 (8)Το χαρακτηριστικό ντιζάιν της Fisker (πτώχευσε το 2013 και ανήκει πλέον στην κινεζική Wanxiang) μετεμψυχώνεται ως Karma και αν θέλετε αποτυπώνεται στο ηλεκτροϋβριδικό Revero που θα αποτελέσει τον άμεσο αντίπαλο της Porsche Panamera 4 E-Hybrid. Είναι τετράθυρο, έχει εντυπωσιακή σχεδίαση και στο καθαρά ηλεκτροκίνητο πρόγραμμα προσφέρει περίπου 80 χλμ. αυτονομίας, δηλ. 30 περισσότερα από την υβριδική Panamera.

Το σύστημα πρόωσης συνδυάζει έναν δίλιτρο turbo 4-κύλινδρο με ισχύ 235 άλογα και σε ρόλο επαυξητικού κινητήρα (range extender). Υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες που κινούν τους πίσω τροχούς με συνδυαστική ισχύ στα 410 άλογα, ως ένα μεγάλο ποσοστό το ηλεκτρικό κύκλωμα πιστώνεται στην BMW, ενώ η συνολική αυτονομία φτάνει τα 480 χλμ.

Karma Revero 2017 (7)Οι μπαταρίες της A123 Systems έχουν φτάσει σε χωρητικότητα τις 21,4 kWh (από 20,4), ενώ ο φορτιστής είναι ισχυρότερος ισχύος 6,6 kW (από 3,3). Με σούπερ ταχυφορτιστή το 80% των μπαταριών γεμίζει σε 23 λεπτά, ενώ στην οροφή υπάρχουν συλλέκτες που συνδράμουν στην κίνηση του αυτοκινήτου προσφέροντας ενέργεια για επιπλέον 2 χλμ. Από πλευράς επιδόσεων και στο σπορ πρόγραμμα το 0-96 χλμ./ώρα πετυχαίνεται σε 5,4 δλ. με την μέγιστη τελική να περιορίζεται στα 200 χλμ.

Karma Revero 2017 (1)To Revero θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στην Καλιφόρνια με ετήσια παραγωγή στις περίπου 1.000 μονάδες, ενώ στην Ευρώπη τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν αρχές 2018. Και πέρα από την Panamera, ένας από τους πιο άμεσους αντίπαλους του Revero θα είναι και το πολυδιαφημιζόμενο Model S της Tesla.

2017-MY-Karma-Revero-specs

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!