NEA

Πότε έρχεται το νέο Toyota Auris;

Toyota-Auris-2013-1600-42
To 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα γενιά Auris με την 12η γενιά Corolla να την πλαισιώνει και να αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα ονομαστικά μοντέλα…

Το στιλ και η αισθητική του νέου Auris θα προσανατολίζεται με έναν λιγότερο εμφατικό τρόπο προς αυτήν του Prius, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Η βάση του νέου Auris θα είναι το νέο πλαίσιο της Toyota με τον κωδικό TNGA, που χρησιμοποιείται ήδη στην καινούργια γενιά του Prius, όπως και στο καινούργιο SUV της μάρκας, το C-HR.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τον 4-κύλινδρο turbo των 1.200 κ.εκ. με τα 116 άλογα που ήδη χρησιμοποιείται στο Auris (εδώ η δοκιμή), ενώ όπως είναι φυσικό από το Prius θα προέρχεται το υβριδικό σύστημα πρόωσης. Σε ορισμένες αγορές το νέο Auris θα είναι διαθέσιμο και με βενζινοκινητήρα 2.000 κ.εκ. -που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT και χρησιμοποιείται στο C-HR και στο RAV4-, ενώ πιθανότατα να δούμε και τον 1.500άρη 3-κύλινδρο ντίζελ της BMW (με 96 και 116 ίππους) στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιριών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!