ΑΓΩΝΕΣ

GP Σιγκαπούρης, νικητής και… μπροστάρης ο Rosberg!

2016 Singapore Grand Prix, Saturday

Με την 3η του σερί νίκη και την 7η στην φετινή σεζόν, ο Rosberg προσπέρασε στην γενική κατάταξη τον Hamilton διαμορφώνοντας μία διαφορά βραχείας κεφαλής…

gp singapore 2016 (1)Σε έναν αγώνα με ελάχιστα απρόοπτα και που κύλησε δίχως εκπλήξεις (με εξαίρεση το ανέβασμα του Ricciardo στους τελευταίους γύρους), στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Rosberg, στο δεύτερο η Red Bull με τον Ricciardo  και στο τρίτο ο Hamilton όπου «προσπέρασε» στα pit-stop τον Raikkonen (πολύ καλή η στρατηγική της Mercedes).

Στην εκκίνηση ο Grosjean βγήκε εκτός πίστας και εκτός αγώνα με πρόβλημα στα φρένα, λίγο αργότερα ο Hulkenberg είχε την ίδια τύχη προσκρούοντας στα τοιχώματα και το safety car να μπαίνει στην πίστα (ποινή στον Sainz).

gp singapore 2016 (2)Ο Vettel ξεκίνησε από πολύ πίσω αλλά μάζεψε αρκετές θέσεις, ενώ ο Verstappen είχε μία έντονη κόντρα με τον Kvyat. Ο Ricciardo οδηγεί προσεκτικά και αθόρυβα κρατώντας την 2η θέση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ περίπου στα μισά του αγώνα και μετά από μπλοκάρισμα του Hamilton ο Raikkonen περνά στην 2η θέση και επιτέλους είδαμε μετά από καιρό μια Ferrari να προσπερνά μία Mercedes.

gp singapore 2016 (3)Από εκεί και πέρα υπήρξαν κάποιες εναλλαγές αλλά ο Rosberg είχε τα ηνία του αγώνα από την αρχή. Από τον 40ο γύρο η διαφορά ήταν μεγάλη με τον Ricciardo να απέχει σχεδόν 4 δλ. από τον πρωτοπόρο, τον Raikkonen στα 10 και τον Hamilton στα 14. Στην συνέχεια άλλαξαν αρκετά με τα pit stops και τον Ricciardo να βελτιώνει τον χρόνο του. Πολύ καλή εμφάνιση του Vettel που αναρριχήθηκε πολλές θέσεις, όπως και του Alonso, o Button εγκατέλειψε περίπου 15 γύρους πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη του GP Σιγκαπούρης, δείτε εδώ την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στην Μαλαισία (2 Οκτωβρίου).

gp singapore 2016 (4)15-Singapore-Race2-4k-EN

15-Singapore-Race1-4k-EN

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!