ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκαλυπτήρια για τη Mercedes-Benz E-Class All-Terrain [vid]

Αποφασισμένη να χτυπήσει την κατηγορία των Audi A6 Allroad και Volvo V90 Cross Country, η Mercedes κάνει την κίνησή της με μία νέα έκδοση της E-Class.

Mercedes-Benz-E-Class-All-TerrainΛίγες μόλις ώρες από τη διάθεση του πρώτου video teaser του νέου της crossover, η Mercedes αποφάσισε να φέρει τα πάντα στο φως, αναφορικά με την E-Class All-Terrain. Όπως είναι εμφανές, μιλάμε για μία κατά βάση station έκδοση της E-Class, η οποία έχει δεχτεί τις επεμβάσεις μηχανικών και σχεδιαστών ώστε να υποστηρίζει -οπτικά αλλά και στην πράξη- έναν πιο outdoor τρόπο ζωής.

Mercedes-Benz-E-Class-All-Terrain-2Πέρα από το υπερυψωμένο αμάξωμα, αλλαγές υπάρχουν στη μάσκα, στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, στις πλευρικές ποδιές, καθώς και στις ενισχύσεις στις άκρες των φτερών, που αναδύουν ένα πιο σκληρό, offroad προφίλ στο κατά τα άλλα πολυτελές μοντέλο. Πέρα μάλιστα από το σύστημα τετρακίνησης 4Matic, το συγκεκριμένο διαθέτει και ρυθμιζόμενου ύψους πνευματικές αναρτήσεις, που μπορούν να αυξήσουν την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 3,5 εκατοστά, σε περίπτωση που το εδαφικό ανάγλυφο είναι πολύ έντονο.

Mercedes-Benz-E-Class-All-Terrain-4“Καμία άλλη E-Class δεν ήταν ποτέ τόσο πρακτική όσο η All-Terrain. Το νέο αυτό μοντέλο συνδυάζει το έντονο παρουσιαστικό ενός SUV με το έξυπνο εργονομικά σχήμα ενός estate. Αυτό ενισχύεται από πολλά, καινοτόμα συστήματα ασφαλείας, καθώς και το βραβευμένο εσωτερικό της E-Class”, είναι τα λόγια του Ola Kallenius, υπεύθυνου πωλήσεων και Marketing της εταιρίας, αναφορικά με τη νέα αυτή έκδοση.

Mercedes-Benz-E-Class-All-Terrain-3Η E-Class All-Terrain θα διατίθεται αρχικά στην έκδοση Ε 220 d 4Matic All Terrain, με ένα κινητήρα diesel χωρητικότητας 2.0 λίτρων, με 191 ίππους και 400 Nm ροπής. Η κίνηση, όπως αναφέραμε, θα μεταδίδεται σε ένα, ειδικά ρυθμισμένο για την περίσταση, σύστημα τετρακίνησης, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων. Αργότερα, μέσα στο 2017, θα ακολουθήσει και μία ισχυρότερη έκδοση, Ε 350 d.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!