NEA

Η Bentayga είναι το πρώτο ντίζελ της Bentley

Bentayga Diesel - 1

Η Bentley παρουσίασε επίσημα το πρώτο πετρελαιοκίνητο μοντέλο της ιστορίας της που δεν είναι άλλο από τη Bentayga Diesel. Αν σας ενδιαφέρει οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν αρχές 2017…

Bentayga Diesel - 8Εξωτερικά η πετρελαιοκίνητη Bentayga διακρίνεται από την ένδειξη V8 Diesel στο κάτω άκρο της εμπρός πόρτας, από τη νέα σχεδίαση των διπλών απολήξεων της εξάτμισης και από τη μαύρη μάσκα με το χρωμιωμένο πλαίσιο και την κεντρική κάθετη μπάρα. Ο βασικός εξοπλισμός είναι φυσικά πλήρης, ενώ από κει και πέρα, η Bentayga Diesel, όπως άλλωστε κάθε Bentley, μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε πελάτη, από τους τεχνίτες του Mulliner, του κέντρου εξειδικευμένων αμαξωμάτων της μάρκας.

Bentayga Diesel - 7Κάτω από το καπό υπάρχει ο νέος V8 4.0 που αποδίδει 435 ίππους και 900 Nm, με τη βοήθεια συνολικά 3 turbo (δύο στροβιλοσυμπιεστές σε σειρά και ένα ηλεκτρικό «κομπρεσοράκι» με απόκριση 30 εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου για μηδενικό lag). To ηλεκτρικό κομπρεσοράκι λειτουργεί με ξεχωριστό ηλεκτρικό κύκλωμα 48V, το οποίο χρησιμοποιείται και για τη λειτουργία του συστήματος ελέγχου των κλίσεων του αμαξώματος (Bentley Dynamic Ride) που συνδυάζεται με τη στάνταρ πνευματική ανάρτηση. Από πλευράς επιδόσεων το 0-100 ολοκληρώνεται σε 4,7 δλ. με τελική 270 στα χλμ./ώρα, με θεωρητική αυτονομία στα 1.000 χιλιόμετρα και εκπομπή CO2 στα 210 γρ./χλμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!