NEA

To Renault Zoe έχει έως 400 χλμ. αυτονομία!

Renault_82523_global_en

H γαλλική εταιρία ανακοίνωσε επίσημα τις πρώτες λεπτομέρειες για το πλήρως και ανανεωμένο ηλεκτροκίνητο Zoe…

Η Renault Ολλανδίας φαίνεται πως δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι το σαλόνι του Παρισιού και έδωσε στην δημοσιότητα τις νέες εκδόσεις μπαταριών που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ενδιαφέρον είναι πως στην κορυφαία R90 έκδοση με τους 88 ίππους η μπαταρία των 41 kWh φτάνει θεωρητικά τα 400 χλμ. (κατά κύκλο NEDC). Μάλιστα, η γαλλική εταιρία ανακοινώνει πως σε πραγματικές συνθήκες κίνησης πόλης μπορεί να διανύσει κανείς έως 300 χιλιόμετρα!

Οι μπαταρίες κατασκευάζονται από την LG Chem και όπως είναι λογικό στην μεγάλη εκδοχή τους ζυγίζουν κάτι παραπάνω. Τώρα, στην Ολλανδία το Renault Zoe των 22 kWh με αυτονομία στα 240 χλμ. (πραγματική στα 145) κοστίζει από 29.390€, ενώ το Zoe με μπαταρία 41 kWh τιμάται από 31.890€. Οπότε η διαφορά των μόλις 2.500€ φυσικά και κατευθύνει προς τη «μεγαλύτερη» έκδοση.

Renault Zoe new 400 km autonomy (1)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!