NEA

Αυτό είναι το νέο Land Rover Discovery [vid]

Μετά από την διαρροή έρχεται και η επίσημη δημοσίευση των φωτογραφιών του νέου Discovery, όπως και τα επίσημα στοιχεία με την γκάμα να ξεκινά από τα 2.000 κ.εκ. στην έκδοση Sd4 με τα 240 άλογα…

Land_Rover-Discovery-2017-1000 (1)Το ολοκαίνουργιο Land Rover Discovery αποκαλύφθηκε στο σαλόνι του Παρισιού με τους Βρετανούς να του κολλούν την ετικέτα ως « το καλύτερο οικογενειακό SUV στον κόσμο». Και όχι άδικα, αφού το κοντά πεντάμετρο (4,970 μέτρα) σε μήκος ελκυστικό αμάξωμα (με αεροδυναμικό Cd: 0,35) με τους αχανείς 7-θέσιους χώρους προσφέρει όλα τα κομφόρ και τις ανέσεις με πλήρη δυνατότητα διασύνδεσης με smartphone, όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης ασφάλειας.

Land Rover Discovery 2017 (7)Το ταμπλό ακολουθεί την γνωστή αυστηρή αλλά όμορφη άποψη της Land Rover, ενώ στην κεντρική κονσόλα επικρατεί η οθόνης αφής και το χαρακτηριστικό πιεζοπεριστροφικό χειριστήριο (αντί του κλασικού επιλογέα). H μεσαία και τελευταία σειρά καθισμάτων έχουν ειδικό σύστημα Seat Fold για γρήγορες ρυθμίσεις, ενώ η τελευταία σειρά μπορεί να αναδιπλωθεί ηλεκτροκίνητα σε μόλις 12 δλ.

Land Rover Discovery 2017 (24)Κάτω από το καπό υπάρχουν δύο turbο V6 επιλογές στα 3.000 κ.εκ., η βενζίνης με 345 άλογα και η ντίζελ με 344 άλογα, δύο εκδόσεις που συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο και που προορίζονται κυρίως για τις ΗΠΑ. Επίσης, για την Ευρώπη θα υπάρχει και η επιλογή του δίλιτρου Ingenium ντίζελ Sd4 με τους 240 ίππους που έχει το 0-100 σε 8,3 δλ. και με μέση κατανάλωση 6,5 λτ./100 χλμ.

Land Rover Discovery 2017 (29)Το νέο Discovery βασίζεται σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο και με εκτενή χρήση αλουμινίου έχουν εξοικονομηθεί έως 480 κιλά σε απόβαρο. To πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σασί (ανάρτηση, τετρακίνηση, μετάδοση, κινητήρας) παραμετροποιείτε μέσω του ATPC (All-Terrain Progress Control), υπάρχει μεταβλητή ηλεκτρομηχανική, ενώ από τις πολλές λεπτομέρειες ξεχωρίζει το Auto Access Height που χαμηλώνει το αμάξωμα έως 40 χλστ. για ευκολότερη αποβίβαση/επιβίβαση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!