NEA

Αν έχεις Bentley έχεις και ντελίβερι βενζίνη!

bentleyfilld

Η όλη ιδέα βασίζεται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα, ένα app για παραδόσεις καυσίμων ονόματι «Filld». Το οποίο απέκτησε ένα έξτρα μενού υπό τον τίτλο «Filld for Bentley»!

bentleyfilld_2Μέσω της εφαρμογής αυτής οι ιδιοκτήτες των Bentley μπορούν -με χρήση του συστήματος πολυμέσων- να ειδοποιήσουν για το σημείο που βρίσκονται και να καλέσουν να τους φέρουν την βενζίνη επί τόπου. Όπως αναφέρει η ψηφιακή αυτή πλατφόρμα, η παράδοση γίνεται στον προσυμφωνημένο χρόνο, ενώ εξασφαλίζεται ότι η τιμή της βενζίνης θα είναι η χαμηλότερη που υπάρχει στα τρία πιο κοντινά σ’ εκείνο το συγκεκριμένο σημείο βενζινάδικα, δίχως να υπάρχει κάποιο έξτρα κόστος για την παράδοση του καυσίμου.

Πάντως, οι άνθρωποι της Bentley στην Καλιφόρνια δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την πρώτη πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος, και θέλουν να επεκτείνουν την υπηρεσία και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ, όπου αναμένεται να σημειώσει και εκεί μεγάλη επιτυχία. Ε, αν έχεις κοτζάμ Bentley που να τρέχεις όπως όλος ο κοσμάκης στα βενζινάδικα;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!