NEA

Έκλεισαν τα περιοδικά 4ΤΡΟΧΟΙ & Auto Bild

320-325-361

Τα γνωστά περιοδικά αυτοκινήτου έκλεισαν αφού μπήκε λουκέτο στην «Alpha Editions ΑΕ» του Κοντομηνά, η οποία ήταν η διάδοχος εταιρία των Εκδόσεων Λυμπέρη.

Δυστυχώς, ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα δέχεται ο ειδικός Τύπος και δη ο χώρος του αυτοκινήτου, αφού με δικαστική απόφαση η «Alpha Editions ΑΕ» ανέστειλε την λειτουργία της συμπαρασύροντας το ιστορικό περιοδικό «4 Τροχοί», το «Auto Bild» καθώς και μία σειρά από άλλους τίτλους όπως τα «HELLO», «ΕΓΩ Weekly», «Τηλεκοντρόλ», «Κάθε Μέρα με την Αργυρώ», «MySelf.gr» κ.α. Στους εργαζομένους έχουν καταβληθεί όλοι οι μισθοί (όπως οι αποζημιώσεις και το δώρο των Χριστουγέννων).

Νωρίτερα είχε ήδη γνωστοποιηθεί πως η «ALPHA EDITIONS AE», ως διάδοχη εταιρεία της εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ», ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει στους συντάκτες και τους απασχολούμενους στο διαφημιστικό τμήμα των περιοδικών της τελευταίας, τις δεδουλευμένες αποδοχές (από το καλοκαίρι μέχρι και το Νοέμβριο του 2012, κάτι που είχε αμελήσει ο όμιλος «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ»). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή της «Alpha Editions ΑΕ», ενώ η πρωτόδικη απόφαση ανοίγει το δρόμο και για περαιτέρω διεκδικήσεις των δικαιωθέντων εργαζομένων κατά της «ALPHA EDITIONS AE», όπως σχετικά με τους δικαιούμενους μισθούς τους λόγω της υπερημερίας από την μεταβίβαση των περιοδικών, μέχρι και σήμερα.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!