NEA

Σπορ παράρτημα ετοιμάζει η Audi;

Φήμες θέλουν την γερμανική μάρκα να ετοιμάζει μία νέα «μπράντα» κάτω από την οποία θα τοποθετούνται οι σπορ εκδόσεις των μοντέλων της…

The new Audi R8 V10 plus (1)Οι πρώτες πληροφορίες έρχονται από τα Παρίσι όπου η Audi Sport σκοπεύει να ενώσει όλα τα αγωνιστικά σχέδια της εταιρίας και ανάμεσά τα υπάρχοντα μοντέλα δρόμου και όσα θα έλθουν (από το R8 έως όλα τα RS). Μάλιστα, ο υπεύθυνος της Audi Sport Stephan Reil αποκάλυψε ότι η Audi θα μπορούσε να παρουσιάσει μερικά πιο hardcore μοντέλα βασισμένα πάνω στην ήδη υπάρχουσα σειρά των RS.

Επίσης, ο Reil είπε πως τους ενδιαφέρει ακόμη και για τις top εκδόσεις των ηλεκτροκίνητων που θα εμφανισθούν στα επόμενα χρόνια. Η επόμενη μεγάλη κίνηση στα σπορ ηλεκτρικά είναι η αντίστοιχη έκδοση του R8 Spyder, κάτι που θα απαιτήσει γύρω στον ένα χρόνο για το λανσάρισμά του στις αγορές όλου του κόσμου. Από την άλλη, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάποια ένδειξη για την παρουσίαση καινούργιων εκδόσεων του R8, παρά τις φήμες για μία entry-level έκδοση με έναν V6 twin turbo κινητήρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!