NEA

Που κυκλοφορεί το Subaru WRX STI;

subaru-wrx-s4-ts (3)

Η πιο πρόσφατη εκδοχή του θρυλικού πλέον Subaru WRX STI είναι η WRX S4tS, η οποία κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία…

subaru-wrx-s4-ts (2)Πρόκειται για μία ακόμη περιορισμένης παραγωγής έκδοση με εκτεταμένες επεμβάσεις τόσο τα μηχανικά μέρη (κυρίως πλαίσιο και αναρτήσεις), όσο και στην αεροδυναμική βελτίωση του αμαξώματος. Μάλιστα όσοι το επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν ένα ειδικό πακέτο με τον ονομασία NRB Challenge το οποίο είναι αφιερωμένο στην νίκη της εταιρίας στην κατηγορία της στον 24ο αγώνα στο Νίρμπουργκρινγκ. Επίσης υπάρχουν μία ρυθμιζόμενη μπάρα θόλων στο εμπρός μέρος -με τέσσερα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Bilstein-, νέοι σύνδεσμοι στην πίσω ανάρτηση, ενώ για τα φρένα η Brembo βάζει την δική της σφραγίδα με τετραπίστονες δαγκάνες.

subaru-wrx-s4-ts (17)Σε ότι αφορά τον κινητήρα, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και η ιπποδύναμη του δίλιτρου κινητήρα παραμένει στα 296 άλογα με την ροπή να είναι στα 400 Nm. Ωστόσο, μία διαφορετική εισαγωγή με επανασχεδιασμένο φιλτροκούτι, καθώς και μία πιο ελεύθερη εξάτμιση φροντίζουν ώστε η εν λόγω έκδοση να ακούγεται πολύ καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν. Πέρα από το στάνταρ WRX S4tS υπάρχει και το ακόμη πιο ειδικό NBR Challenge (με περισσότερα φτιαξίδια, όπως οι μαύρες ζάντες 19 ιντσών, μεγαλύτερος διαχύτης κ.α.) με τιμή κάτι λιγότερο από 50 χιλιάδες ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!