NEA

Το Nissan Note… εκτός Ευρώπης!

nissan-note-black-edition

Η αυξημένη ζήτηση για τα crossover σε συνδυασμό με την φθίνουσα πορεία των MPV αναγκάζει τους Ιάπωνες να σταματήσουν την διάθεση του Note στην ευρωπαϊκή αγορά…

nissan-note-black-edition (1)Όπως έχουμε γράψει τα crossover δημιουργούν σταδιακά μία νέα τάξη πραγμάτων και τα MPV σταδιακά θα εκτοπίζονται ή θα αλλάζουν σε SUV (π.χ. όπως τα Peugeot 3008 και 5008). Έτσι, η Nissan θα δώσει προτεραιότητα το 2017 στο Qashqai, στο Juke και φυσικά στο νέο Micra (που έχει ομορφύνει και μεγαλώσει σε διαστάσεις), διακόπτοντας την παραγωγή του Note από την ερχόμενη άνοιξη, στο εργοστάσιο του Swindon, στην Βρετανία.

Η τελευταία αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά για το Note με το 50% των συνολικών πωλήσεων να σημειώνονται εκεί, αλλά οι πωλήσεις έπεσαν στο πρώτο 8μηνο από τις 33.038 στις 24.800 μονάδες (σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!