NEA

To τριαξονικό Hennessey Velociraptor 6×6

HENNESSEY-VELOCIRAPTOR-6X6 (4)

H εταιρεία βελτιώσεων Hennessey με έδρα το Τέξας να παρουσιάσει την εξάτροχη εκδοχή του αγροτικού της Ford, του Raptor…

HENNESSEY-VELOCIRAPTOR-6X6 (1)To Hennessey VelociRaptor 6×6, δεν έχει μόνο έναν επιπλέον άξονα, αλλά και θωράκιση για το αμάξωμα, ένα θηριώδες bull bar, μια μεγάλη πίσω ποδιά, ανάρτηση προδιαγραφών Baja, λάστιχα με αραιά τακούνια σε συνδυασμό με ατσάλινες ζάντες 20 ιντσών, φρένα υψηλής απόδοσης της Brembo, καθώς και προβολείς LED που κάνουν τη νύχτα μέρα.

HENNESSEY-VELOCIRAPTOR-6X6 (6)Ο αναβαθμισμένος κινητήρας με κιτ με 2 turbo, μεγαλύτερου εναλλάκτη και μιας ανοξείδωτης εξάτμισης έχει φτάσει τα 600 άλογα, που καταλήγουν με τη βοήθεια ενός αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων και στους 3 άξονες. Με όλα αυτά η τιμή του κομπλέ, με την αγορά του Raptor που θα λειτουργήσει βως βάση, ανέρχεται σε 260.000 ευρώ. Τελικά οι μετατροπές των μεγάλων πολυτελών SUV ή πικ-απ σε τριαξονικά γίνονται μόδα; Ήδη υπάρχει η Mercedes G63 6×6 και κάποιες ειδικές εκδόσεις των Land Rover, για να δούμε…

HENNESSEY-VELOCIRAPTOR-6X6 (5)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!