ΑΓΩΝΕΣ

Ατύχημα που σοκάρει με έναν νεκρό στο ράλι Ιταλίας [vid]

Μετά από το σοκαριστικό γεγονός οι οργανωτές αποφάσισαν να διακόψουν τον αγώνα, ενώ δεν έγινε αι απονομή βραβείων και ολοκληρώθηκε μόνο η 1η και τόσο τραγική ειδική διαδρομή…

ralli-italyΤα πλάνα στα βίντεο έρχονται από το πρωινό Rally Lgent του San Marino της Ιταλίας, όπου το αγωνιστικό με τον αριθμό 44, ένα Clio Maxi με οδηγό τον Bonasco Enrico, έχοντας μάλλον χάσει τα φρένα (ήταν και βρεγμένος ο δρόμος) έφυγε ευθεία με μεγάλη ταχύτητα, και αφού χτύπησε κάποιες αχυρόμπαλες παρέσυρε και μερικούς από τους θεατές. Οι αρχές του αγώνα τον διέκοψαν και το σημείο έφθασαν αμέσως πολλά ασθενοφόρα, αλλά δυστυχώς όμως ένας από τους τραυματίες θεατές τελικά κατέληξε στο σημείο του συμβάντος.

Το Rally Legend είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα event στο ετήσιο αγωνιστικό καλεντάρι, καθώς συμμετέχουν οδηγοί από όλα τα μέρη του κόσμου, ακόμα και εν ενεργεία οδηγοί του WRC (όπως φέτος που υπήρχαν παρουσίες από την ομάδα της Hyundai καθώς και από την VW Motorsports). Όμως αυτό που δίνει το “χρώμα” σ’ αυτόν τον αγώνα είναι η συμμετοχή αυτοκινήτων-θρύλων του παρελθόντος, όπως η Toyota Celica ή το Audi Quattro Group B που είχαν δηλώσει φέτος συμμετοχή.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!