ΑΓΩΝΕΣ

GP ΗΠΑ: Νικητής ο Hamilton, πρωταθλητής ο Rosberg;

2016 United States Grand Prix, Friday

Μετά από 18 Grand Prix o Lewis Hamilton σημείωσε την 7η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα (την 50η στην F1), μειώνοντας στους 26 βαθμούς την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Rosberg…

ed6d4812-309b-4b45-bc42-7ccb3684f147_800Απομένουν 3 αγώνες για να μάθουμε και τυπικά τον φετινό παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Nico Rosberg που οδήγησε όπως έπρεπε στο Τέξας για να ανέβει στο 2ο σκαλί του βάθρου και να μαζέψει τους πολύτιμους βαθμούς. O Hamilton σημείωσε την 50η του νίκη στην F1. Στο βάθρο ανέβηκε και ο Ricciardo, ενώ ακολούθησε στην 4η θέση ο Vettel (μετά την εγκατάλειψη των Verstappen λόγω προβλήματος στο κιβώτιο και Raikkonen με πρόβλημα πίσω δεξιά). Στην 5η θέση ο Alonso, την 10άδα συμπλήρωσαν οι Sainz, Alonso, Massa, Perez, Button και Grosjean. Εδώ μπορείτε να δείτε την βαθμολογία και το πρόγραμμα, σύντομα η σχετική ανάλυση από τον Σπύρο Πέττα.

GP USA 2016 (2)Pirelli-Usa-Race1-4k-EN (2)Pirelli-Usa-Race1-4k-EN (1)

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!