NEA

Skoda SUV βασισμένο στο Fabia;

skoda-fabia-suv-1

Έτσι όπως πάει το πράγμα ο αριθμός των SUV που θα έχει σε λίγο κάθε εταιρία θα είναι κοντά ανάλογος των υπόλοιπων εκδόσεων…

skoda-fabia-suv-2Μετά την Audi (με το Q2) και μετά την Seat (με το επερχόμενο Arona) και η Skoda αναμένεται με την σειρά της να εισάγει στην γκάμα της προς τα τέλη της δεκαετίας ένα νέο μικρότερο SUV. Έτσι, το top μοντέλο θα είναι το Kodiaq που λανσαριστεί την άνοιξη και το Yeti που στη νέα του γενιά θα μεγαλώσει ελαφρώς ώστε να χωρέσει ένα μικρότερο SUV.

Το οποίο θα έχει πιο «αστικές» διαστάσεις με μήκος στα περίπου τέσσερα μέτρα και ως βάση το σασί του Fabia. «Μετά τα Kodiaq και Yeti βλέπουμε προς ένα μικρότερο lifestyle SUV» δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος R&D Christian Strube στο βρετανικό Auto Express. Εδώ ο Theophilus Chin μας δίνει μία αρκετά καλή προσέγγιση για το νέο SUV η οποία θα μπορούσε ωστόσο να αφορά και το νέο Yeti που θα αποστασιοποιηθεί από το κυβιστικό τωρινό μοτίβο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!