NEA

H Mercedes-AMG E63 έχει 612 άλογα κάτω από το καπό της [vid]

Η ισχυρότερη E-Class όλων των εποχών δεν είναι μόνο ταχύτατα αλλά και… παιχνιδιάρα καθώς εγκαινιάζει για την μάρκα το Drift Mode…

Mercedes-AMG-E63-Sedan-2017 (14)Πρεμιέρα στο Λος Άντζελες για την E63 AMG το Νοέμβριο, η οποία κάτω από το καπό της έχει τον γνωστό V8 4.0 με τα διπλά turbo (αντικαθιστά τον προηγούμενο των 5,5 λίτρων, εδώ έχει για πρώτη φορά twin-scroll σύστημα) που στην στάνταρ εκδοχή αποδίδει 571 PS / 750 Nm και χάρη στην τετρακίνηση έχει το 0-92 (κατά τους Αμερικάνους) σε μόλις 3,4 δλ. Η E63 S αποδίδει συνολικά 612 PS / 850 Nm και είναι 0,1 δλ. ταχύτερη με την ροπή να περνά στους τέσσερις τροχούς το 9-τάχυτο AMG Speedshift με διπλό συμπλέκτη.

Το μοτέρ διαθέτει σύστημα προσωρινής απενεργοποίησης των κυλίνδρων (συγκεκριμένα των 2, 3, 5 και 8) ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης. Το σύστημα τετρακίνησης μπορεί να περάσει έως και 100% την ροπή στον πίσω άξονα, ενώ το Drift Mode ενεργοποιείται μόνο στο Race drive και απομπλέκεται πλήρως το ESP και το κιβώτιο περνά σε χειροκίνητο με την ισχύ να μεταφέρεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Με άλλα λόγια έχουμε να δούμε πολλά βίντεο με πολύ καπνό από λάστιχα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!