ΑΓΩΝΕΣ

Τα ηνία της Formula 1 στον Ross Brawn;

ross-brawn_2748383b

O Ross Brawn θα αναλάβει να κάνει το πρωτάθλημα της F1 πιο θεαματικό με ότι συμβαίνει κυρίως μέσα στις πίστες και στο αγωνιστικό μέρος…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜετά την αλλαγή ιδιοκτησίας και την εξαγορά της Formula 1 από την Liberty Media o άνθρωπος που βρέθηκε πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ομάδων (όπως η Ferrari, η Mercedes, αλλά και οδηγούς όπως ο Schumacher) ακούγεται ως η ιδανική περίπτωση για να αναλάβει επιτελικό ρόλο (στην μετά-Ecclestone εποχή).

Σύμφωνα με τις φήμες, ο Brawn φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει στα αγαπημένα του λημέρια από νέα θέση πλέον, εκεί όπου θα αποφασίζεται ο τρόπος που θα γίνονται οι αγώνες, οι κανονισμοί, οι αλλαγές που χρειάζονται για να επανέλθει η Formula 1 σε μια πιο “καθαρή” μορφή, ώστε το σπορ σε ένα πιο καθαρό αγωνιστικό πλαίσιο, μακριά από τις μαρκετινίστικες πρακτικές των τελευταίων ετών. Για να δούμε αν οι φήμες θα επαληθευτούν και να δούμε τι θα γίνει με τους Bernie Ecclestone και Charlie Whiting.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!