NEA

Πως θα είναι το νέο Jeep Wrangler;

Jeep Wrangler Rendering 2018 (2)

Ευτυχώς για ένα από τα πιο εμβληματικά και αυθεντικά σχήματα στην αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα. Τουλάχιστον, σχεδιαστικά…

Jeep Wrangler Rendering 2018 (4)Οι κάτοχοι του Jeep Wrangler Forum στην Αμερική, έδωσαν στην δημοσιότητα κάποια σκίτσα, που δείχνουν πως -κατά την άποψή τους- θα είναι το νέο Wrangler. Η μάσκα παραμένει η κλασική όπως την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, ενώ η πιο σημαντική αλλαγή θα αφορά την ενσωμάτωση φώτων LED ημέρας στα φτερά. Αντίστοιχα και πίσω η εικόνα παραμένει εξίσου κλασική, με τα τετράγωνα φωτιστικά σώματα να παραπέμπουν και αυτά στην μακρά ιστορία του μοντέλου.

Jeep Wrangler Rendering 2018 (1)Σύμφωνα με πληροφορίες του φόρουμ θα διατηρηθεί η κλασική off-road συνταγή (πλαίσιο τύπου σκάλας, άκαμπτοι άξονες κ.λπ.) με τις απαραίτητες βελτιώσεις, ενώ θα χρησιμοποιηθεί αρκετό αλουμίνιο (πιθανόν στο καπό και τις πόρτες) αλλά και νέος χάλυβας υψηλής αντοχής έτσι ώστε να κρατηθεί το βάρος χαμηλά. Για τους κινητήρες υπάρχουν προς το παρόν διιστάμενες φήμες, οι οποίες κάνουν λόγο για επιλογές σε V6 μοτέρ, σε έναν δίλιτρο με τούρμπο ακόμα και έκδοση με τον Hellcat. Το νέο Jeep Wrangler αναμένεται να παρουσιαστεί τέλη 2017 με αρχές 2018.

Jeep Wrangler Rendering 2018 (3)

4

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!