ΑΓΩΝΕΣ

Αποχωρεί ο Ron Dennis από την McLaren!

Ron Dennis

O Ron Dennis θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των McLaren Technology Group και McLaren Automotive, όπου επίσης κατέχει σημαντικό ποσοστό μετοχών.

Μετά από πιέσεις των μετόχων της McLaren o Ron Dennis αποχωρεί από την εταιρία στην οποία κατέχει το 25%. Το μεγαλύτερο μέρισμα το κατέχει η Mumtalakat investment του Μπαχρέιν, ενώ το υπόλοιπο 25% ο Γάλλος Mansour Ojjeh (σαουδαραβικής καταγωγής και επικεφαλής του TAG Group), ο οποίος από στενός φίλος του 69χρονου Dennis εξελίχθηκε σε εχθρό και τα βρήκε με τους Άραβες ώστε να τον απομακρύνουν από την McLaren!

Χάρη στον Ron Dennis η McLaren είχε κερδίσει στο παρελθόν 20 τίτλους στο πρωτάθλημα της Formula 1, ενώ Βρετανός συμμετείχε στην αναστήλωση της μάρκας ως ένα κατασκευαστή σούπερ μοντέλων με ετήσιο τζίρο που διαμορφώνεται στα 850 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, ο Ron Dennis είχε υπολογίσει όμως δίχως τον Mansour Ojjeh, στον οποίο ρίχνει όλες τις ευθύνες για το άδοξο τέλος του στην McLaren.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!