ΑΓΩΝΕΣ

Σε ποιον αγώνα θα τρέξει το Mazda RT24-P;

Mazda-RT24-P-racer (1)

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο αγωνιστικό της ιαπωνικής εταιρίας και με την εμφατική αεροδυναμικά φορεσιά έκανε ντεμπούτο στην έκθεση του Λος Άντζελες…

Με μία τεράστια φτερούγα στο πίσω μέρος, την καμπίνα αλά Le Man και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα στο πλάι το RT24-P είναι το αγωνιστικό με το οποίο η Mazda θα συμμετάσχει στο μεγαλύτερο μηχανοκίνητο γεγονός και τον πιο ιστορικό αγώνα του κόσμου: στην Daytona.

H ονομασία του αγωνιστικού προέρχεται από τα «Road to 24», ενώ την κίνησή του θα αναλάβει ο περσινός δίλιτρος turbo τετρακύλινδρος MZ-2.0T με απόδοση περίπου στα 600 άλογα. Η SpeedSource Race Engineering από την Φλόριδα θα έχει δύο Mazda RT24-P στην διάθεσή της και ο πρώτος αγώνας στην σειρά IMSA θα είναι τον Ιανουάριο στην Daytona όπου θα κοντραριστεί με την Porsche 911 RSR.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!