NEA

Πως κατασκευάστηκε το νέο εργοστάσιο της Pagani; [vid]

Στο τετράλεπτο βίντεο μπορείτε να δείτε πως κατασκευάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας στο San Cesario Sul Panaro στη Modena…

pagani new plant (3)Πρόκειται για μία νέα μονάδα συναρμολόγησης των μοντέλων της που συνδυάζεται και με μία έκθεση στην οποία μπορεί να υποδεχθεί και τους πελάτες της. Η κατασκευή ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουνίου που μας πέρασε και καταλαμβάνει συνολική έκταση 5.800 τετραγωνικών μέτρων. Τον πολύ εντυπωσιακό σχεδιασμό της είχε αναλάβει το τμήμα σχεδίασης της ίδιας της Pagani, ενώ το όλο project ήταν κάτω από την επίβλεψη των δύο γιων του, Leonardo και Christopher Pagani.

pagani new plant (9)To σχέδιο το εμπνεύστηκε ο ίδιος ο Horacio Pagani (πρώην αρχιμηχανικός της Lamborghini) όταν είδε ένα θερμοκήπιο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του σε ένα πύργο στην Γαλλία. Μάλιστα στα τελικά σχέδια υιοθέτησε και τις αρχές του μηχανικού Άιφελ (που έφτιαξε τον γνωστό πύργο στο Παρίσι) κάτι που οδήγησε σε ένα κτίριο με ορατό τον μεταλλικό του σκελετό. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, λειτουργούν και ως τουριστικό αξιοθέατο για όσους το επιθυμούν, καθώς μία επίσκεψη στην έκθεση μπορεί να γίνει με κόστος στα 15 ευρώ, ενώ μία επίσκεψη σε όλο το εργοστάσιο και στον μαγικό κόσμο του Horacio Pagani κοστίζει 35 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!