NEA

10 ηλεκτρικά Mercedes-Benz έως το 2025

mercedes-ev-1

Η γερμανική εταιρία θα επενδύσει περίπου 10 δισεκατομμύρια ευρώ για την εξέλιξη και παραγωγή καθαρά ηλεκτροκίνητων μοντέλων…

mercedes-ev-2Την είδηση επιβεβαίωσε πρόσφατα ο διευθυντής του τμήματος έρευνας και εξέλιξης της Daimler και το πρόγραμμα προβλέπει την παραγωγή τουλάχιστον 10 μοντέλων βασισμένων στην ίδια πλατφόρμα μέχρι το 2025.Μάλιστα, η Mercedes εκτιμά ότι έως τότε οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα αναλογούν στο 15-25% των συνολικών της πωλήσεών.

Τρία από τα 20 νέα EV θα είναι Smart και μέχρι το 2025 η αυτονομία θα φτάνει θεωρητικά έως τα 700 χλμ.(!), όπως δήλωσε ο άνθρωπος της Daimler στην γερμανική εφημερίδα Stuttgart Zeitung. Η αρχή θα γίνει πάντως με ένα όχημα που θα πλησιάζει πολύ το πρωτότυπο Generation EQ, το οποίο είδαμε στο Παρίσι, και θα ανήκει προφανώς στην δημοφιλή κατηγορία των crossover.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!