NEA

Επίσημη πρεμιέρα για το Ford Fiesta [upd]

Ford-Fiesta-2017-1280 (11)

Η Ford αποκάλυψε την επόμενη γενιά Ford Fiesta σε τέσσερις εκδόσεις παραγωγής -το πολυτελές Vignale, το σπορ ST-Line, το στυλάτο Titanium και το Active crossover- στην εκδήλωση “Go Further” στην Κολωνία

Ford-Fiesta-2017-1280 (6)Η Ford αποκάλυψε τέσσερις χαρακτηριστικές εκδόσεις παραγωγής της επόμενης γενιάς Fiesta: το στυλάτο Fiesta Titanium, το Fiesta ST-Line, εμπνευσμένο από τη Ford Performance, το πολυτελές Fiesta Vignale και το Fiesta Active crossover. Διαθέτοντας κομψό εξωτερικό, εργονομικό εσωτερικό με ανεξάρτητη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 8 ιντσών και προηγμένο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας Ford SYNC 3, το Fiesta θα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο Ford που θα διατίθεται με το premium ηχοσύστημα B&O PLAY Sound System.

Ford-Fiesta-2017-1280 (5)Οι μηχανικοί της Ford υιοθέτησαν τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου που θα βελτιώσει την απόδοση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 για τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.0L EcoBoost, χωρίς να θίγεται η πολιτισμένη λειτουργία. Ο συμπαγής και ισχυρός χιλιάρης EcoBoost της Ford θα είναι ο πρώτος τρικύλιδρος στο κόσμο με λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να απενεργοποιεί και να ενεργοποιεί εκ νέου τον κύλινδρο σε 14 χιλιοστά του δευτερολέπτου -20 φορές ταχύτερα από το ανοιγόκλειμα του ματιού- και σε συνδυασμό με προηγμένες λύσεις εξουδετέρωσης κραδασμών, θα περνά απαρατήρητη από τους οδηγούς σε επίπεδο λειτουργίας και επιδόσεων κινητήρα.

Ford-Fiesta-2017-1280 (3)Η εκτεταμένη γκάμα Fiesta υπόσχεται περισσότερες από ποτέ επιλογές εξατομίκευσης και αναβαθμίζει τον σπορ, απολαυστικό οδηγικό χαρακτήρα που προσέφερε χαρά σε πολλές γενιές πελατών. Η επόμενη γενιά Ford Fiesta αποκαλύφθηκε θεαματικά με μουσική υπόκρουση από τον βραβευμένο DJ Yoda και τη βοήθεια ενός συνεργατικού ρομπότ “YuMi”. Η Ford είναι από τις πρώτες αυτοκινητοβιομηχανίες που εξέλιξαν μία νέα, ολοκληρωμένη φιλοσοφία συνεργασία εργαζομένων και ρομπότ στη γραμμή συναρμολόγησης. Ο DJ Yoda και το “YuMi” έπαιξαν μουσική με κομμάτια από το 1976 και μετά προς τιμής της φετινής επετείου των 40 χρόνων του Fiesta. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!