ΑΓΩΝΕΣ

O Nico Rosberg αποχωρεί από την F1!

M52871

Mετά την αποχώρηση του Rosberg το μεγάλο ζητούμενο είναι ποιος θα πάρει τη θέση του στην ομάδα της Mercedes. Για να δούμε τι θα δούμε…

2016 Abu Dhabi Grand Prix, SundayΟ πρώτος τίτλος Παγκόσμιου Πρωταθλητή για το Nico Rosberg έμελε να είναι και ο τελευταίος, μιας και ο 31χρονος Γερμανός ανακοίνωσε αιφνίδια, μόλις 5 ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου σε συνέντευξη τύπου στη Βιέννη πως αποχωρεί άμεσα από τη Φόρμουλα 1. Οι λόγοι που ανέφερε είναι πως πέτυχε το στόχο του και ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει επιπλέον θυσίες για τη Φόρμουλα 1 και πως επιθυμεί να αφοσιωθεί περισσότερο στην οικογένεια του.

Ο Rosberg που αποχωρεί μετά από 206 αγώνες, 23 νίκες, 30 pole positions, 20 ταχύτερους γύρους και έναν τίτλο ακολουθεί το παράδειγμα των Mike Hawthorn, Jackie Stewart και Alain Prost, που επίσης αποχώρησαν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!