ΑΓΩΝΕΣ

Σουμάχερ: «Ποτέ μην τα παρατάς»

schumacher-keepfighting

Η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ ανακοίνωσε την απόφασή της να προχωρήσει στην ίδρυση ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με την ονομασία «Κeep Fighting».

«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα κουράγιου στους ανθρώπους που το χρειάζονται. Το Κeep Fighting αφορά το κουράγιο, την ελπίδα και την πίστη στις δυνάμεις μας». Με την κατάσταση της υγείας του να μην έχει παρουσιάσει κάποια αισθητή βελτίωση, το γραφείο του Μίκαελ Σουμάχερ εξηγεί ότι η ίδρυση αυτού του οργανισμού έχει ως στόχο να διοχετεύσει την θετική ενέργεια που δέχθηκε ο επτά φορές πρωταθλητής και η οικογένειά του όλα αυτά τα χρόνια, επιστρέφοντάς την στον κόσμο.

Στα πλάνα του οργανισμού είναι να οργανωθούν δράσεις που να σχετίζονται με το μήνυμα του «Ποτέ μην τα παρατάς», κάτι που όπως είπε και η γυναίκα του Σουμάχερ θέλουν να εμφυσήσουν και σε άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σ’ αυτή την κατάσταση. Η Kelm πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν θα δοθούν άλλες πληροφορίες για την κατάσταση του Σουμάχερ. «Η υγεία του Μίκαελ, δεν είναι ένα δημόσιο θέμα, και έτσι δεν πρόκειται να κάνουμε δηλώσεις πάνω σ’ αυτό. Θέλουμε επίσης να προστατεύσουμε τον προσωπικό του χώρο. Αντιλαμβανόμαστε ότι μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να το κατανοήσουν αυτό, αλλά είναι πιστό στις αρχές του Μίκαελ και ευχαριστούμε όσους το καταλαβαίνουν», όπως η ίδια δήλωσε.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!